Ulkoista asiakaspalvelusi meille

Monikanavaista asiakaspalvelua

Asiakaspalvelijat ovat yrityksen kasvot ja ääni. Kun asiakkaalla ilmenee avuntarvetta missä ostoprosessin vaiheessa tahansa, kääntyy hän ensimmäisenä asiakaspalvelun puoleen saadakseen ongelmaansa selvyyden.
Timanttiassareiden asiakaspalvelijoilla on kattava ja pitkä kokemus monipuolisista asiakaspalvelutöistä. Huolehdimme, että asiakkaat saavat ansaitsemaansa palvelua ja haluavat asioida yrityksenne kanssa jatkossakin.

Puhelin, chat, sähköposti, sosiaalinen media - mikä on asiakaskuntasi suosima kanava?

#timanttiassarit tarjoavat ammattimaista monikanavaista asiakaspalvelua suurella sydämellä. Vastaamme chat-kyselyihin ja sähköpostiviesteihin ripeästi ja informatiivisesti. Hoidamme puhelinvaihteen ja soittopyynnöt kiireisimpinäkin päivinä hermostumatta ja aina asiakkaan parhaan edun varmistamiseksi. Seikkailemme sosiaalisen median verkostoissa ja osallistumme alaasi tai yritystäsi koskeviin keskusteluihin ja vastaamme kommentteihin pilke silmäkulmassa ammattimaisuutta unohtamatta.

Asiakaspalvelun suunnittelu ja uusien ohjelmistojen käyttöönotot:

Uusille yrityksille, sekä yrityksille, jotka ovat lisäämässä uutta asiakaspalvelusektoria toimintaansa.
Autamme yritystänne löytämään ja ottamaan sopivimmat asiakaspalvelukanavat käyttöön.

Kokoamme kasaan timanttisista asiakaspalvelijoista koostuvan tiimin.

Suunnittelemme kokonaisvaltaisen ja toimivan asiakaspalvelun kaaren joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin ostopolun joka vaiheessa.