Referenssit tulossa

Terveys- ja Sosiaalialan Yrittäjät TESO ry

ASIANTUNTEVAA SIHTEERIPALVELUA TIMANTTISELLA OTTEELLA

Vuodesta 1995 toimineen Terveys- ja Sosiaalialan Yrittäjät ry:n tavoitteena on korkealaatuisen yrittäjyyden edistäminen sosiaali- ja terveysalalla. Järjestön jäsenyritykset edustavat suomalaisia pk-yrityksiä toimien muun muassa vanhusten, vammaisten, lasten ja nuorten sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien parissa.

Vieraile TESO ry:n sivuilla täällä.

TESO ry on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. Terveysalan yrittäjyyttä edistävä nopeasti kasvava järjestö ansaitsee ammattimaisesti toteutettua taustatukea.
Olemme olleet mukana tukemassa TESO ry:n toimintaa sihteeripalveluita tuottaen. Kokonaisvaltaisiin sihteeripalveluihimme kuuluvat mm. järjestön tiedotus ja viestintä, jäsenlaskutus, verkkotapahtumien tuottaminen, verkkosivujen päivitykset sekä sisällöntuotanto.

Helplines ry

AINEETTOMIEN LAHJOJEN VERKKOKAUPAN RAKENTAMINEN LASTEN TULEVAISUUDEN TURVAAMISEKSI Toinen otsikko joka kuvaa markkinointimateriaalin tekemistä Helpines ry on vuonna 2019 Vantaalla perustettu riippumaton yhdistys, jonka toiminnan kulmakivet perustuvat humanitääriseen ajatteluun ja kestävään kehitykseen. Järjestön toiminnan tavoitteena on mahdollistaa jokaisen lapsen oikeus heidän perusoikeuksiinsa, sekä samalla turvata heidän tulevaisuuttaan. Helplines ry tekee tärkeää työtä lasten oikeuksien puolesta. Helplines ry:n tämän hetkinen kohde on kahdeksanluokkaisen peruskoulun rakentaminen Muonan kylään Malawiin. Lasten oikeudet ja heille paremman tulevaisuuden turvaaminen ovat tärkeitä arvoja myös #timanttiassareille. Olemme olleet mukana projektin edistämisessä luomalla mm. aineettomien lahjojen verkkokaupan Helplines ry:n verkkosivuille, sekä päivittämällä verkkosivujen sisältöä ja ilmettä. Saimme myös kunnian olla mukana järjestämässä varainkeruukampanjaan kuuluvaa hyväntekeväisyysnäytöstä, jossa näyttelijä Martti Suosalo esitti uskomattoman hienon Luolamies-monologinsa. Vieraile Helplines ry:n verkkosivuilla tästä, ja nappaa ostoskoriin esimerkiksi rakennustarvikkeita, niin olet mukana rakentamassa koulua Malawin lapsille.

Sähkö- ja LVI-palvelu Kipinä

MONIKANAVAISTA ASIAKASPALVELUA JA TIMANTTISTA TUKEA MYYNTIIN

Sähkö- ja LVI-Palvelu Kipinä on Uudellamaalla toimiva sähkö-, antenni-, ja LVI-tekniikan asentamiseen ja huoltoon erikoistunut sähköliike. Kipinän palvelut sisältävät kaikki yritysten, kotitalouksien sekä julkisen sektorin tarvitsemat sähkö- ja LVI-työt.

Sähkö- ja LVI-Palvelu Kipinän luotettavan ja ammattimaisen toiminnan ansiosta heidän asiakasmääränsä kasvaa jatkuvasti. Onkin ehdottoman tärkeää, että jokainen kysely ja viestipyyntö saa vastauksen ripeästi. Hoidamme Kipinän asiakaspalvelua monikanavaisesti puhelimitse, sähköpostitse, sekä chatin kautta. Huolehdimme myös muista myynnin tuen toiminnoista, kuten laskutuksesta ja tilausten kirjaamisesta.

Vieraile Kipinän sivuilla.

Lue lisää asiakaspalvelupaketeistamme.

linkki sivuille