Verkkosivut yritykselle nopeasti ja helposti

Laadukkaat verkkosivut yrityksellesi optimoidusti. Tyylikäs ja käyttäjäystävällinen suunnittelu, SEO ja konversio-optimointi samassa paketissa.
Sivumäärä
 
 
 
 

Suunnittelu
 
 
 

Sisältö
 
 
 

Lisäpalvelut


Vanhan ehostus tai kokonaan uudet verkkosivut yrityksellesi

Teemme vanhoista sivuistasi modernin raikkaat täyttäen kaikki digitalisoituneen liikemaailman vaatimukset. Meiltä saat myös kokonaan uudet verkkosivut, jos sinulla ei sellaisia vielä ole, tai jos muusta syystä haluat aloittaa verkkosivuprojektin puhtaalta pöydältä.

Käymme yhdessä läpi sivujesi käytettävyyden, ulkoasun ja sisällön – ja sen jälkeen lähdemme kehittämään niitä alueita, joissa olisi kehitettävää. Riippuen siitä, mitä kaikkea ja kuinka laajasti uudistuksia haluat, voimme yhdessä valita sinulle yhden kolmesta verkkosivuratkaisusta.

[stm-calc id="7871"]

Perus

Uusi ilme ja parannuksia käytettävyyteen

Halutessasi pieniä parannuksia sisältöön

Jos tarpeen, sivustorakenteen uudistaminen

Perustason SEO* ja CRO**

Räätälöitävissä tarpeidesi mukaan

Sisältö

Uusi ilme ja parannuksia käytettävyyteen

Uuden sisällön tuottaminen sivuillesi

Jos tarpeen, sivustorakenteen uudistaminen

Perustason SEO ja CRO

Räätälöitävissä tarpeidesi mukaan

Edistynyt

Uusi ilme ja parannuksia käytettävyyteen

Hakukone- ja konversio-optimoitu sisältö

Jos tarpeen, sivustorakenteen uudistaminen

Edistyneempi SEO ja/tai CRO

Räätälöitävissä tarpeidesi mukaan

*SEO tulee englannin kielen sanoista Search Engine Optimization, eli suomeksi hakukoneoptimointi. Sillä tarkoitetaan siis toimenpiteitä, jotka parantavat sivujen näkyvyyttä esim. Googlen hakutuloksissa. Laadukas SEO onkin vähän kuin ilmaista mainontaa.

**CRO tulee englannin kielen sanoista Conversion Rate Optimization, eli suomeksi konversio-optimointi. Käytännössä se tarkoittaa niiden toimenpiteiden tehostamista, jotka tekevät sivustosi kävijöistä asiakkaitasi.

Perustasoon kuuluu sivujen oletusarvoinen optimointi, jolloin siitä ei synny ylimääräisiä työtunteja. Kaikki paketit on räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi valita pelkän hakukoneoptimoinnin, jolloin käymme verkkosivusi läpi ja teemme tarvittavat toimenpiteet haluamallasi tarkkuudella. Näin varmistamme että sinulla on mahdollisimman paljon vaikutusvaltaa työhön kuluvaan aikaan ja saat uudet verkkosivut yrityksellesi sopivalla hinnalla.

Meiltä myös nämä palvelut verkkosivuprojektin jälkeen

Google Analyticsin (GA4) asennus verkkosivuillesi
Sivuston ylläpito ja tärkeät päivitykset
Kuukausittaiset raportit verkkosivujesi liikenteestä
Jatkuva valmius jatkokehittää sivuja
Perehdytystä esimerkiksi SEO:sta tai CRO:sta
Analytiikalla kasvatetaan arvoa, jota verkkosivut yritykselle tuo

Haluatko uudet verkkosivut yrityksellesi ja lisää näkyvyyttä?

Valjasta yrityksesi verkkosivut täyteen potentiaaliinsa

Optimoiduilla verkkosivuilla voi olla suuri merkitys liikemaailmassa. Hakukoneoptimoidut sivut lisäävät sivujesi näkyvyyttä ja herättävät käyttäjissä enemmän luottamusta kuin maksetut mainokset. Konversio-optimoidut ja informatiiviset verkkosivut puolestaan toimivat yrityksellesi kustannustehokkaasti ympärivuorokautisena myyjänä ja asiakaspalvelijana. Optimoinnilla siis kasvatat arvoa, jota verkkosivut yrityksellesi tuovat.

Koska kaikki eivät aina ymmärrä verkkosivujen merkitystä, on niihin panostaminen luonnollinen ja tehokas tapa saavuttaa etua kilpailijoihin nähden. Joko uudet verkkosivut kuulostaa hyvältä idealta?

Hakukoneoptimointia havainnollistetusti
Konversio-optimointia havainnollistetusti

Pidämme huolta verkkosivuistasi ja mahdollistamme vaivattoman jatkokehityksen

Verkkosivut ovat asia, joka ei koskaan tule täydelliseksi. Maailma sivuston ulkopuolella muuttuu jatkuvasti ja parannettavaa löytyy aina. Esimerkiksi SEO riippuu aina myös trendaavista hakusanoista. Googlen hakutulosten ykköspaikasta ei ole hyötyä, jos haettava termi ei ole enää relevantti.

SEO ja CRO ovat osa-alueita, joita yleensä jatkokehitetään data-analytiikan avulla. Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksesi, varmistut siitä, ettet jää kehityksessä kilpailijoiden varjoon. 

Voit siis huoletta valita toistaiseksi vaikka peruspaketin ja jättää ajatuksen edistyneemmistä verkkosivuista hautumaan myöhempää varten. Silloin hakukone- ja konversio-optimointikin sujuu luontevammin, kun olemme ensin oppineet ymmärtämään yritystoimintaasi paremmin. Joka tapauksessa uudet verkkosivutkin tarvitsevat päivityksiä aina silloin tällöin, jolloin pysyvyys ja luotettava yhteistyökumppanuus nousevat suureen arvoon.

Peruspaketti kiitos!

Asiakas ei ole tyytyväinen siihen, miltä hänen yrityksensä sivut näyttävät. Hänellä ei ole kuitenkaan riittävästi aikaa tai osaamista muokata sivuja itse, joten hän päättää ulkoistaa homman. Hän haluaisi pitää budjetin pienenä, ja miettii miten saisi rahoilleen parhaan vastineen.

Asiakas päättää ottaa yhteyttä Diamond Officeen ja tiedustella mikä ratkaisu sopisi hänelle parhaiten. Neuvomme asiakasta valitsemaan peruspaketin, sillä se on vaihtoehdoista kevyin, jolloin hintalappukaan ei kasva suureksi.

Aloituspalaverissa toteamme, että raikkaamman ilmeen luomiseksi asiakkaan sivusto kaipaisi parempia kuvia, mutta tekstisisältöön ei tarvitse juurikaan koskea. Asiakas antaa suuntaa antavan suunnitelman, minkälaisen lopputuloksen haluaa. 5-sivuisen sivuston uudistamisen hinnaksi tulee lopulta n. 1500 € + alv.

Uutta sisältöä!

Asiakas on jo jonkin aikaa halunnut uudistaa sivujaan, muttei ole löytänyt siihen aikaa. Hän haluaisi sivuilleen modernimman ja ammattimaisemman ilmeen, mutta hänellä ei ole selvää visiota miten pääsisi tavoitteeseensa, joten hän päättää pyytää apua Diamond Officelta.

Yhdessä toteamme, että hänen sivustonsa kaipaisi uudenlaista sisältöä, jotta ammattimaisuus välittyisi sivuista paremmin. Ehdotamme asiakkaalle sisältöpakettia, johon kuuluu uuden sisällön tuottaminen.

Asiakkaalla on kuitenkin tarkka visio siitä, miltä hän haluaa uusien sivujen näyttävän, ja hän toimittaa meille suunnitelman, johon kuuluu mm. värimaailma ja fontit. Uudessa sivustossa on yhteensä 7 sivua. Projektin hinnaksi tulee lopulta n. 2500 € + alv.

Edistynyt

Asiakas haluaisi lisätä konversioitaan ja näkyvyyttään, ja harkitsee mainoskampanjan aloittamista. Etsiessään tietoa mainonnasta, hän törmää SEO:n käsitteeseen ja innostuu ideasta, että näkyvyyttä voisi lisätä muillakin tavoin kuin väliaikaisella mainoskampanjalla. Etsiessään lisää tietoa SEO:sta, hän törmää Diamond Officen verkkosivupaketteihin ja päättää ottaa yhteyttä.

Asiakas on tyytyväinen verkkosivujensa sisältöön mutta ei ole vakuuttunut ovatko sivut tarpeeksi käyttäjäystävälliset. Niinpä hän haluaa uudistaa sivustonsa ilmettä ja samalla investoida kunnolla SEO:n ja CRO:n parantamiseen.

Asiakas jättää koko suunnittelutyön meidän haltuun ja haluaa lisäpalveluina edistyneen SEO:n ja CRO:n sekä avainsanatutkimuksen. Samalla täytyy tehdä myös jonkin verran uutta sisältöä. Sivustossa on 10 sivua, jolloin projektin kokonaishinnaksi tulee n. 5800 € + alv.